Blogg

Välkommen att följa mig i min blogg!

Jag har skrivit två böcker och föreläser lite överallt.

75% - تسوق أونلاين في السعودية مع خصم 25 , أحذية ازياء رياضية الجري للرجال , adidas copa mundials in color today schedule 2016 , نمشي | nike air make plus blue screen door color - Latest lebron nike dunk low off white university pallid Low Black Red 2021 For Sale DO6389 - 001

Jag har aldrig och kommer aldrig utelämna några detaljer kring vad som hänt. Har alltid beskrivit mina känslor på mitt sätt. Har sågat vissa människors insatser, men även hyllat de som ska hyllas. Jag har däremot aldrig skrivit några viktigare ord än dessa.

Det är en hälsning till mina barn och finns i kapitlet Brevet till mina barn (Ett annat liv en annan tid). Ni har min villkorslösa kärlek, nu och för all tid!

 

Till E och E

Hata aldrig. Eller rättare sagt, fastna aldrig i hatet. Under ett liv kan man hamna i flera situationer där man råkar ut för människor som vill en illa. Då kan man faktiskt få hata ett litet tag. Men det får bara vara under en begränsad tid. Jag har under en mycket begränsad tid i mitt liv hatat, men jag lämnade snart den känslan. Det är jag mycket stolt över. Man får aldrig någonsin fastna i hatet. Det finns egentligen bara en person som blir lidande av ditt hat och det är du själv. Så, fastna aldrig i hatet.

 

Var aldrig någonsin avundsjuk på en annan människa. Gläd dig åt andras framgångar. Det finns inget vackert i att känna avund. Kämpa alltid mot genuina mål, mål som är dina egna. Nå din egen framgång, vilken den än är, fokusera på detta, men gläd dig också åt andras lycka.

 

Hitta och behåll goda vänner. Det är bättre med få riktiga vänner än många halvbra. Jag har inte många vänner, men de jag har är de bästa för mig. Om livet rasar, kommer det visa sig vilka som är de riktiga vännerna. Om livet rasar för en vän, ställ då upp på alla sätt du kan. Det är nämligen få tillfällen i livet då du verkligen kan vara en fullständig vän. Var aldrig rädd för att vara den bästa av vänner. Att ge av din kärlek och omtanke kan aldrig vara fel.

 

Hitta någon att älska och dela ditt liv med. Ditt val av partner måste alltid utgå ifrån din egen vilja. Andra människors värderingar och fördomar får aldrig styra ditt val. Det viktigaste är att det är en människa som ser dig, respekterar dig och gör dig glad. Ett och ett ska alltid bli tre. Det får aldrig bli 1,5. Det betyder i så fall att någon i ett förhållande har reducerats. Det är fel. Det är aldrig rätt att på något sätt förminska sig själv eller någon annan.

 

Det finns onda människor. De är ytterst få, men de finns. Det finns dåliga människor. De är inte så många, men de finns. Var därför aldrig naiv, men glöm aldrig bort det viktigaste. De allra flesta människor gör sitt allra bästa utifrån de förutsättningar de har. Jag har mött ett antal dåliga människor och även de tror sig nog göra vad som är bäst. Utifrån den grund man står på gör de flesta sitt bästa. Döm därför aldrig en annan människa. Du vet aldrig vad den personen har i sin bakgrund eller hur den mår. Det är bara dig själv du kan ta fullt ansvar för.

 

Visa civilkurage. Stå för dina åsikter. Att stå för sina värderingar är att vara sann mot sig själv. Om dina åsikter eller värderingar på något sätt skadar andra människor, omvärdera dem. Jag har varit dålig på att ta ställning för eller emot saker och stå för den jag verkligen är. Jag arbetar ständigt på att bli bättre på detta. Det handlar återigen om att vara sann mot sig själv.

 

Var tacksam mot, och visa tacksamhet för, de som förtjänar det. Det kommer alltid att finnas människor som gör saker för att framstå i bättre dager. Jag tror att du kommer att märka vilka de är. Visa tacksamhet mot de som utan själviska syften och med rent hjärta gör gott. De är ovärderliga och ska visas tacksamhet.

 

Älska och var nära människor, men bli aldrig hjälplös. Ta hand om dig själv, utveckla dig själv och lär dig i saker. Var tillsammans med andra människor, men bli aldrig beroende på ett hjälplöst sätt. Ensam är inte stark, men ibland är man ensam och då måste man vara stark.

 

När du ser dig i spegeln så ser du den enda person du har fullt ansvar för. Det finns ingen annan människa som bryr sig så mycket om vad du gör och hur du mår som du själv gör. Du har fått en kropp att ta ansvar för. Gör det. Ät rätt, motionera tillräckligt, sov så mycket du behöver och omge dig med människor som ger dig energi. Lev ditt liv fullt ut, skratta och älska. Det är nog liksom det som är meningen med allt.

 

Pappa